Over ECR

Automatisering binnen grote bedrijven verloopt veelal professioneel en gestructureerd, omdat zij ICT geschoold personeel in dienst hebben. Voor het Midden- en Kleinbedrijf is het aannemen van medewerkers voor de automatisering en het onderhoud hiervan, vaak een grote kostenpost op de begroting. Toch is automatisering voor elk bedrijf, zowel groot als klein, van cruciaal belang.

ECR services BV biedt het Midden- en Kleinbedrijf de mogelijkheid om tegen relatief lage kosten een zelfde automatiseringsniveau te bereiken als grote bedrijven. Dit wordt bereikt doordat ECR services BV een totaalautomatiseerder is. Dit betekent dat u voor al uw automatiseringstaken slechts één contact behoeft te onderhouden met één bedrijf, dit bespaart u veel tijd en geld.

ECR services BV is een jong (sinds febr. 1999) automatiseringsbedrijf dat bij haar bestaande klanten hoog scoort op het gebied van servicegerichtheid. Dit uit zich met name in het snel oplossen van storingen en de bereikbaarheid buiten de kantoortijden om van ECR services BV.