Diensten

Levering van Hard en software

ECR services BV is leverancier van A-merken en we hebben over het algemeen korte levertijden. Door gebruik van A-merken zal de stabiliteit van uw automatisering zeer hoog zijn.

On-line back-up

Dat het maken van back-ups in uw organisatie een noodzaak vormt, is een open deur intrappen. In geval van brand, diefstal of crash moet u zorgeloos kunnen doorwerken. Door gebruik te maken van een on-line back-up weet u zeker dat uw data veilig is gesteld.

Voor deze dienst werken wij samen met Cloud2.

Systeem/netwerk beheer

Net zoals uw auto heeft uw automatisering ook onderhoud nodig. De server is binnen uw bedrijf de belangrijkste computer. Daarom is het belangrijk er alles aan te doen om de gezondheid van de server goed in de gaten te houden. Door periodiek een complete analyse te maken van uw server kunnen wij inschatten wanneer er capaciteit problemen ontstaan of hardware storingen. Zodoende hoeft u niet tegen problemen aan te lopen maar kunnen we ruim van te voren reageren en kan overlast voorkomen worden.

Calamiteitenmanagement

Helaas is het zo dat computers en randapparatuur wel eens kapot gaan. Wanneer dit gebeurt wilt u als ondernemer niet van het kastje naar de muur worden gestuurd maar een snelle en concrete oplossing. Daarom hoeft u alleen maar naar ECR services BV te bellen en wij regelen de rest. Tevens kunnen wij de risico’s van bijvoorbeeld dataverlies beperken en de beschikbare opties met u bespreken. ECR services BV staat er om bekend dat in deze gevallen de geboden oplossingen altijd snel en grondig worden aangeboden. Onze visie is immers: de klant moet door!

Licentiebeheer

Als bedrijf bent u verplicht om van alle software die wordt gebruikt een licentie aan te schaffen. Hier wordt op gecontroleerd en bedrijven kunnen een boete krijgen wanneer er geen of niet het juiste aantal licentie aangeschaft is. ECR services BV beheert voor haar klanten de licenties en de aflooptermijnen daarvan.

Datasafe

De continuiteit van een onderneming is sterk afhankelijk van de manier waarop de data wordt bewaard. Je kan je voor veel zaken verzekeren, maar het verlies van informatie helaas niet. Een datasafe is een goede investering voor ieder bedrijf!